One hundred

Brownies med hvid chokolade og macadamianødder

Skærmbillede 2014-10-01 kl. 21.46.43Jeg bagte forleden dag disse lækre brownies med hvid chokolade og macadamianødder. De er lette at lave og smager usandsyneligt godt. Den eneste ulempe er bare at de er fyldt med kalorier, så det er ikke den kage man skal spise alt for mange stykker af hvis man prøver at holde de gode form. I min verden skader det ikke med et stykke eller to, men hvis man gør det hver dag kan man snart forvente en bule på maven ;-) Ikke at det gør noget, men da jeg er godt tilfreds med min krop forsøger jeg at holde den så godt jeg kan!

Brownies med hvid chokolade og macadamianødder (4-6 personer):

  • 225 g smør
  • 250 g sukker
  • 3 æg
  • 1 vaniljestang
  • 220 g mørk chokolade
  • 130-150 g hvid chokolade
  • 140 g mel
  • 50-60 g macadamianødder (eller andre nødder)

Smøret smeltes i en gryde og den mørke chokolade tilsættes, så det smelter sammen. Æg og sukker piskes sammen til en luftig massen. Vaniljestangen flækkes og vaniljekornene skrabes ud og kommes i æggemassen, som røres rundt. Herefter kommes mel i og blandingen piskes godt sammen inden chokolade- og smørblandingen stille kommes i under omrøring. Hvid chokolade og macadamianødder hakkes groft og tilsættes dejen. Dejen kommes i en form forklædt med bagepapir og bages i cirka 30-35 minutter i ovnen ved 175 grader varmluft. Da brownies helst skal bages dagen før de skal spises, så de kan nå at sætte sig og blive endnu bedre, er det er god ide at tage højde for dette, selvom kagen er svær at lade stå ;-)

Skærmbillede 2014-10-01 kl. 21.46.00 Skærmbillede 2014-10-01 kl. 21.46.19 Skærmbillede 2014-10-01 kl. 21.47.25

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One hundred