Floriade - celebration of spring

Chiagrød med passionsfrugt, kiwi og jordbær

Skærmbillede 2014-09-23 kl. 17.14.24

Har prøvet lidt nyt her forleden morgen. Jeg har løst/hørt så meget godt om chiafrø og chiagrød, så jeg derfor ville jeg prøve det selv. Chiafrø er super sunde også indeholder de en masse kostfribre og er fyldt med omega-3. Dette er en af grundene til at spise dem sammen med sin mad. En anden er at de smager super godt i nogle sammensætninger – blandt andet i denne sammensætning, som både kan spises til morgenmad, mellemmåltid eller som sund dessert. Der er rigtig mange valgmuligheder med hensyn til topping – kun fantasien der sætter grænser, hvilket jeg synes er super fedt.

Opskriften giver en god og mættende portion chiagrød til 1-2 personer:

  • 3-4 dl. græskyoghurt/skyr
  • 2-3 spsk chiafrø
  • En smule vaniljepulver eller honning
  • 1-2 kiwi
  • 3-4 jordbær
  • 1-2 passionsfrugter

I en skål blandes græskyoghurt/skyr sammen med chiafrø og vaniljepulver/honning aftenen før de skal spises og sættes i køleskabet til næste dag. Næste morgen tages skålen ud af køleskabet og blandingen røres godt sammen. Kiwi og jordbær skæres i mindre stykker og fordelen over chiagrøden. Passionsfrugt skæres midt over og indholdet kommer over kiwi og jordbær. Grøden er nu klar til at blive spist.

Der findes mange forskellige varianter her – nogle bruger mandel mælk i stedet for yoghurt og andre en blanding. Denne her blanding fungere godt for mig og en dejlig mættende.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Translation: Recipe on delicious chiaporridge with fruit. 

Skærmbillede 2014-09-23 kl. 17.14.32

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Floriade - celebration of spring