En stribet sag og min elskede Marc Jacobs!

One hundred

Skærmbillede 2014-09-23 kl. 17.09.00

Dette er mit indlæg nummer 100 – wow! Som jeg har sagt en million gange efterhånden, så flyver tiden altså bare afsted. Jeg startede på bloggen 1. juni, så det er allerede godt 4 måneder siden. Jeg kan slet ikke forstå at jeg har fået skrevet så mange indlæg, og at de alle sammen er vigtige og betydningsfulde for mig. Jeg nyder at skrive her på bloggen, vise jer mine billeder fra mit liv og fortælle jer om min hverdag, mine indkøb og mine sunde og usunde opskrifter. Jeg synes det er fedt at dele øjeblikke fra min hverdag med jer – specielt her på den anden side af jorden i Australien. Mit liv har ændret sig meget igennem de sidste par måneder. Da jeg begyndte på bloggen gik jeg endnu i 3.g på gymnasiet og siden da er jeg blevet student med en rød hue på, arbejdet en hel masse i sommerferien, nydt tiden med min familie, flyttet for min mor og rejste til Australien som au pair. En hel livsomvæltning for mig, men nøj hvor er jeg glad for at jeg har gjort det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En stribet sag og min elskede Marc Jacobs!