Tomatsalat
Jeg synes tit jeg har de dage hvor der bare ikke er tid eller overskud til at stå i køkkenet i flere timer for at lave et lækkert aftensmåltid.. Man vil så gerne have tid til det hele, men der er desværre kun 24 timer i løbet af døgnet, så det handler om at bruge dem fornuftigt. Nogen gangen er der tid til at bruge masser af tid i køkkenet, men det er desværre ikke hver dag. I stedet for at ty til en frysepizza eller andet fastfood, er et godt alternativ en hurtig let salat, som er nem at lave på 10 min. Det er ikke altid en rugbrødsmad er helt så fristende, når man i forvejen har spist det til frokost..
Har man ikke tid til den helt store i køkkenet, så er denne tomatsalat et godt bud på en hurtigt, nem og lækker aftensmad.
Tomatsalat til 2 pers.
- 10-16 små tomater med masser af smag
- 2 pk. mozzerella
- 1 pk. pinjekerner
- Salt og peber
- Olivenolie
- ½ løg
- Frisk basilikum
Tomaterne skylles og skæres i passende stykker. Mozzerella skæres i skiver og anrettes med tomat på to tallerkner (1 pr. person). Løget skæres i tyndeskiver og kommer over tomaterne og mozzerella. Der kommes lidt salt og peber på samt olivenolie og basilikum. Pinjekernerne ristes på en tør pande med en smule salt indtil de bliver lysebrune i farven. De må endelig ikke få for meget, så det er vigtigt at holde øje med dem. Pinjekernerne kommer over og voila – SÅ er der serveret.
Ingen kommentarer endnu