7 days left of my adventure

Bodyattack teamteaching

IMG_4784

Jeg blev sidste fredag færdig uddannet Bodyattack instrukør og dermed kan undervise og have mine egne timer. Det er så fedt og jeg er vildt glad for det. Da jeg rejser til Danmark om få dage, så må det vente til jeg er kommet på plads og har fået styr på mine planer. Indtil da kan jeg øve og træne derhjemme og blive endnu bedre teknisk. Søndag mødtes jeg med de andre instruktører og vi gennemgik det nye program. Vi havde det super sjovt og en rigtig god eftermiddag. Om mandagen underviste jeg sammen med to af de andre instruktører på det nye program. Min sidste undervisningstime i Australien… så underligt ! Vi havde et brag af en time og var så tilfredse efterfølgende. Det virkede også til at medlemmerne var lige så glade for det nye program som vi.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Translation: Last friday I got my Bodyattack certificate, which means I’m not fully educated and allowed to teach and have my own Bodyattack classes. It’s so amazing and I’m really happy about it. Because I leave Australia to go home in a few days I can’t get my own classes here, but hopefully in Denmark when I have found out what my plans are. Until then I can practice and work out at home and get even better at my techniques. This sunday I meet up with the other instructors to practice the new release together. We had a super fun and good afternoon. Monday I teached with two of the other instructors. A bit sad since it was my last Bodyattack class in Australia, but besides that we had so much fun. I’m sure all the participants enjoyed it just as much as we did. 

IMG_4790 IMG_4855

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 days left of my adventure