A trip to Waiheke Island

Koko Black Chocolate

IMG_2894_2

Efter en lækker frokost med en sød veninde i går tog vi et smut på Koko Black Chocolate for at få en lækker dessert. De havde så mange lækre ting at vælge imellem, så det var en stor beslutning kun at skulle være én af tingene. Jeg endte med at vælge “Raspberry Chocolate Dome”, som er chokolade og hindbærpure mousse med vanilje creme og flydende hindbær i midten. En super lækker dessert og et super godt og hyggeligt sted uanset om man er der for at spise en anderledes og lækker dessert, nyde en kop kaffe eller købe lækker chokolade med hjem.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Translation: After a delicious lunch with a sweet friend yesterday we went to Koko Black Chocolate for a delicious dessert. They had so many delicious things to choose from, so it was a big decision to choose. I ended up choosing “Raspberry Chocolate Dome” which is chocolate and raspberry puree mousse with vanilla cream and raspberries floating in the middle. A super delicious dessert and a super good and cozy place whether you are there to eat a different and delicious dessert, enjoy a coffee or buy delicious chocolates to take home.

IMG_2893 IMG_2898 IMG_2892_2 IMG_2897 IMG_2901 IMG_2903

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A trip to Waiheke Island