19. december

20. december – About being FAR away from home

IMG_0777Det er i dag præcis 4 måneder siden jeg ankom til Australien. Tiden er gået super stærkt, bor ved en skøn familie med de sødeste børn, har fået gode veninder og fået rejst en masse rundt, men på trods af det, så bliver savnet til min familie og mine venner derhjemme ikke mindre. Det bliver større og større for hver dag der går. Specielt her op til jul, som jeg forbinder med en tid fyldt med familiehygge og familietid sammen. Jeg mangler min familie derhjemme så meget! Heldigvis har jeg en dejlig værtsfamilie hernede, hvor jeg virkelig føler mig som en del af det hele og rigtig godt velkommen, så det hjælper en del på det.

Sender en masse kærlige tanker til min elskede familie derhjemme! Glæder mig til at se jer alle igen.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Translation: Todays its exactly 4 months since I arrived in Australia. The time has been running really fast. I live with a fantastic family who has the sweetest children, got some good friends and traveled a lot. But even though all these amazing things has happened, I still miss my family and my friends back home so much. I miss them more and more everyday. Especially now, because it’s soon christmas and time to enjoy that with your family. Luckily my host family here is so sweet and I really feel like a part of the family and very welcome, so that helps a lot. 

I will sent a lot of sweet thoughts to my family back home! I can’t wait to see you’ll again. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

19. december