Own it. Wear it. Love it.

Les Mills – Body Attack

Skærmbillede 2014-10-06 kl. 07.09.45

Jeg er kæmpe fan af Les Mills mange hold, men et af dem elsker jeg særdeles meget og det er Body Attack. Body Attack er cardiotræning med forskellige styrkeelementer. Dette hold er for dig der ønsker at øge forbrændingen, få en bedre kondition og styrke samt have en fest i salen. Det er super fedt og jeg er helt vild med det. Det er min skønne bedste veninde Ditte der har introduceret mig for disse hold, og jeg valgte derfor at skifte til samme fitnesscenter som hun trænede i mens vi gik i gymnasiet for at få mulighed for at træne på disse hold. Jeg er hende evig taknemlig for at have vist mig disse hold og fået mig til at elske dem lige så meget som jeg ved hun selv gør. Hun selv er instruktør – en virkelig dygtig og sej en af slagsen ;-) Det er ikke længere end pligt at træne, men en fest og noget jeg virkelig kan glæde mig til i lang tid!

Nu da jeg er i Australien har jeg heldigvis stadig mulighed for at træne disse hold, så det er helt fantastisk! Ud over at få lov til at træne med på holdene har jeg været så heldig at få muligheden for at tage uddannelsen i Body Attack i Melbourne senere i denne måned. En stor og spændende mulighed for mig. Jeg har heldigvis en rigtig god hjælp fra en af instruktørerne i mit nuværende fitnesscenter som hjælper mig meget og en en enorm støtte. Det værdsætter jeg meget!

Jeg ser rigtig meget frem til uddannelsen og øver derfor på livet løs på gamle realeases og får inspiration derigennem. Ud over Body Attack har Les Mills rigtig mange andre fantastiske hold også, som variere meget alt efter hvad man er til. Jeg er også rigtig vild med Body Step, som igen er cardiotræning, men baseret på trin og bevægelser på en step. Tempoet er højt og musikken er god! Derudover har de også hold som Body Pump, Body Balance, RPM, Grit og endnu flere. Du kan se mere om deres hold her.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Own it. Wear it. Love it.