Australian War Memorial

7 days left of my adventure

IMG_4642Jeg kan slet ikke forstå, at der i dag kun er 10 dage tilbage før jeg sætter min ind i flyet og flyver tilbage til Danmark. Jeg har 7 dage tilbage af min mere end 7 måneders rejse. Tiden er gået rigtig hurtigt og jeg kan slet ikke forstå hvor den er blevet af. Jeg glæder mig rigtig meget til gensyn med familie og venner igen – jeg har virkelig savnet dem. Det bliver dog meget underligt at sige farvel til den hverdag jeg har fået mig her, alle de mennesker jeg har mødt og de gode venner jeg har fået. Jeg kan allerede nu sige, at Australien er en del af mig og jeg kommer helt sikkert tilbage snart igen. Der er så mange ting jeg har fået set og oplevet i min tid her, men der er stadig en del ting tilbage på min to do liste, som jeg en dag skal have gjort.

Nu vil jeg nyde min sidste tid her sammen med de sødeste børn, gode veninder og en masse sjov og ballade. Jeg har i hvert fald en masse gode planer den sidste tid.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Translation: It’s really hard for me to believe that I only have 7 days left before I’m flying back to Denmark again. I have 7 days left out of more than 7 months of traveling and working here in Australia. I’m really excited to see my family and my friends again – I have missed them so much. But it will be sad and weird that I have to say goodbye to the life I have created here, to all the people I have meet and to all my fantastic friends. I know that Australia is a part of me now and therefore I can honestly say, that I will come back again one day soon. I have seen and experienced so many things, but I still have some important things on my to do list. 

I will now enjoy my last time here with the sweet kids, good friends and a lot of fun. I have some fantastic plans for my last days here. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Australian War Memorial