Enlighten Night Noodle Markets

My to-do wishlist for March

10994677_10206326651713374_222263770_nI martsmåned vil jeg… // In March I want to..:

  1. Se nogle gode veninder spille fodboldkamp og gøre det godt (gjorde jeg i går) // Watch some good friends play a football game and do a good job (I did this yesterday)
  2. Tage til 1-2 RPM timer om morgenen i fitness for en god start på dagen // Do 1-2 RPM classes a week in the morning for a good start on my day
  3. Nyde min sidste måned her i Australien inden turen går hjem til Danmark igen // Enjoy my last month here in Australia before going back home to Denmark again
  4. Drikke lækre drinks på en café/bar med nogle gode veninder // Have delicious drinks on a café/bar with some good friends
  5. Forhåbentlig tage til Enlighten Night Noodle Market igen og spise lækker mad // Hopefully go to Enlighten Night Noodle Market agaig to eat delicious food
  6. Tage på camping med gode venner en weekend // Go camping with some good friends a weekend 
  7. Muligvis mødes med en af mine veninder hjemme fra Danmark i Sydney og fejre hendes fødselsdag // Maybe meet up with one of my friends from Denmark in Sydney and celebrate her birthday
  8. Se Australian War Memorial // See Australian War Memorial
  9. Tage på tur til Canberra Museum and Gallery // Go to see Canberra Museum and Gallery
  10. Opleve Australian National Botanic Gardens // Experience Australian National Botanic Gardens

Siden det er min sidste måned i Australien, har jeg nogle ting jeg gerne vil have set og oplevet inden jeg rejser hjem til Danmark igen. Det er helt underligt at tænke på, at min lidt over 7 måneders rejse næsten er ved at være slut… Der er både gode og mindre gode følelser blandet med det… Jeg glæder mig ufattelig meget til at se mine familie igen, mens jeg samtidig har fået en masse gode venner og mødt en masse fantastiske mennesker her, som jeg kommer til at savne og mangle…

// Since it’s my last month in Australia, I have some things I really want to see and experience before going home. It’s a bit weird that I have soon been here more that 7 months and therefore time to go home… It’s both a good and a bad thing. I can’t wait to se my family again – I miss them SO much, but I have made so mange good friends here and meet so mange amazing people which I will miss a lot when I leave… 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Enlighten Night Noodle Markets