20. december - About being FAR away from home

21. december

IMG_2022Nu er der ikke mange dage til jul og nedtællingen er godt i gang. Glæder mig sådan til en masse lækker julemad, julehygge, juletræ og alt det der følger med juleaften. Jeg har i år “givet” mig selv en julegave, som består af en uges ferie til Cairns i januar. Jeg skal afsted med en anden au pair pige og vi glæder os begge to super meget. Vi er afsted en uge, så vi har masser af tid til at få set og oplevet en masse.

Køber I også julegaver til jer selv? ;-)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Translation: In a few days it will be christmas, so I started count the days. I’m really looking forward for the delicious food, the christmas tree and everything about christmas eve. This year I have bought a christmas present for myself. A week in Cairns in january. I’m going with another au pair and we are both really excited for the trip. We have 7 days, so plenty of time to explore and experience a lot. 

Do you buy christmas prestens for yourself too? ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20. december - About being FAR away from home