Cuddle a koala, have a snake around my neck and holding a crocodile !

Crocodile adventure

IMG_3509Efter nogle timer i zoo blev vi med bus kørt et stykke længere nordpå til en krokodillepark, hvor vi havde fornøjelsen af at se en masse krokodiller og andre australske dyr.  Jeg er glad for at vi ikke har krokodiller i Danmark, for hold da op hvor ville jeg være bange for at færdes i og langs vandet i åer og søer. Så hurtige som de er og så aggressive, så skulle jeg bestemt ikke nyde noget af en svømmetur med sådan en….

Vi fik lov at  fodre kænguruer med grønsager og klappe dem på ryggen. De er så søde – ville  tilgengæld ikke have noget som helt imod at have kænguruer og koalaer i Danmark.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Translation: After some hours in the zoo a bus came to pick us up and drove us to a crocodile park where there was a lot of crocodiles and some other animals too. I’m so happy that we don’t have any crocodiles in Denmark, because I would be so scared to be around water. They are so fast and aggressive, so I would not be happy to go for a swim with them…

We had the pleasure of giving food to the kangaroos and clap them on the back. They are so cute, so I would not mind a all if we had kangaroos and koalas in Denmark. 

IMG_3517 IMG_3519 IMG_3521 IMG_3524 IMG_3533 IMG_3567 IMG_3612 IMG_3626 IMG_3649 IMG_3677

IMG_3741 IMG_3746 IMG_3811 IMG_3820 IMG_3854

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cuddle a koala, have a snake around my neck and holding a crocodile !