Carrot/broccoli pizza

The reasons why I like to wake up early

IMG_1997

Der er mange forskellige grunde til hvorfor jeg godt kan lide at stå tidligt op om morgenen. Jeg synes det er rart, at få en god start på dagen uden at skulle stresse om morgenen, for enten at komme ud af døren til tiden eller for at nå de gøremål jeg har sat mig for. Det giver mig en ro og frihed til stille at vågne op, gøre mig klar uden at skulle stresse og dermed ende op i tøjkrise og tid til at spise morgenmad uden at skulle sluge maden.

Der er helt sikkert mange der har det på samme måde som jeg og gerne vil stå lidt tidligere op end man måske burde, for at have den stilhed og tid til at nyde den lidt inden hverdages gøremål begynder. Der findes med sikkerhed også dem, der hellere sover 5 minutter længere og derfor ikke har noget imod at løbe rundt og have en lidt mere stresset morgen, for at komme ud af døren til tiden. Dem der gerne sluger morgenmaden, lægger make up i bilen og ikke har brug for stilheden og friheden inden dagen begynder.

Ud over at det giver en bedre ro om morgenen, synes jeg også at det giver mig mere energi og tid i løbet af dagen. Jeg når ofte de ting jeg sætter mig for i stedet for at udskyde dem. Det er lidt som om min hjerne tror jeg har flere timer i døgnet og dermed er mere fokuseret på at udnytte dem og få det bedste ud af det.

Sådan er vi alle forskellige og har forskellige prioriteringer i forskellige situationer. Det skal der heldigvis også være plads til.

Er du typen der står tidlig op om morgenen eller strækker den 5 minutter mere?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Translation: There are various reasons to why I like to wake up early in the mornings. I think it’s really good to get a good start on the day without stressing around. It gives me peace and freedom wake up slowly, get ready without having to stress and then end up in crises about clothes and time to eat breakfast without having to swallow my food.

I’m sure there are a lot of people who feel the same like me and prefer to wake up earlier end you maybe should to get the freedom and have time to do the things you want before the day officially begins. There are probably also a lot of people who don’t agree with me and prefer to sleep 5 minuts longer and don’t mind running around in the morning to get ready, swallow the breakfast and do the make up in the car. They don’t need the silence and freedom. 

Besides the peace it gives me in the morning I find that I get so much more energy during the day too. Often I get to do a lot more of what I planed. I think it tricks my brain to think I have more hours in the day and therefore want to get as much done as possible. 

We are all different and thank god for that. We have different priorities in different situations. 

Are you the person who wakes up early in the morning or stay 5 more minuts in bed? 

IMG_6143

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Carrot/broccoli pizza