Kanelsnegle uden gær

Et liv i balance

IMG_7828

For mig er det vigtigt, at mit liv er i balance, da jeg ellers ikke fungere optimalt og dermed let kan blive stresset og irriteret. Der er forskellige faktorer der spiller ind i min hverdag for at det liv jeg lever og den hverdag jeg befinder mig i er sund, god og afbalanceret for mig. Hvis ikke jeg tænker over disse ting og fokusere på at opfylde dem, så ender det galt.

 

IMG_7113

IMG_5305 IMG_6483

IMG_2993 IMG_2979

Morgenmad/måltider

For mig og for min krop er det rigtig vigtigt, at jeg overholder mine måltider og får spist noget godt og forholdsvist fornuftigt hver gang, da min mave og jeg ellers ikke er de bedste venner. Min dag starter med en solid, og god omgang morgenmad, som jeg forsøger at variere fra dag til dag. Den kan bestå af: Skyr/græsk yoghurt med hjemmelavet granola, friske frugter og bær, Smoothie med bær og grønsager, French Toast på den sundere måde, Chiagrød med lækker topping, Havregrød med kanel og æbler eller forskellige andre ting.

 

IMG_4629

Søvn

Jeg fungere ikke godt, hvis ikke jeg har fået tilstrækkeligt med søvn – ja faktisk kan jeg blive ret så graven. Det er forskelligt hvor meget søvn min krop har brug for alt efter om jeg er i søvn underskud eller i søvn overskud. Det variere omkring 8-9 timer (+/-). Så det handler fr mig om at være god til at komme ordentlig tid i seng om aftenen for at kunne vågne sådan nogenlunde frisk og veludhvilet om morgenen. Jeg synes ikke der findes noget værre end at vågne op og føle, at man kun lige et kommet i seng!

 

IMG_3343 IMG_2324 IMG_2837

Planlægning

Da jeg er et ret travlt menneske, som mange beskriver mig, er det for mig vigtigt, at være god til at planlægge min dag/uge/måned, så jeg får mest ud af det hele, men alligevel har tid til spontane ting, afslapning og mig-tid. Jeg skriver derfor alle mine aftaler, ting jeg skal huske og gøremål ned i min kalender, så jeg er sikker på ikke at glemme noget/nogen. Nogen kan se en kalender som en stressfaktor, fordi de SKAL nå så og så mange ting inden en bestemt tid eller dato, men for mig giver det overskud og er en stor hjælp. Overskuddet er specielt stort, når jeg kan se en uge, hvor jeg næsten ingen planer/gøre mål har :-)

 

IMG_6339 IMG_9278

Afslapning og tid til mig

En af de ting jeg prioritere rigtig højt i min hverdag er tid til afslapning og tid til at gøre ting der gør mig glad og ting jeg gør for min skyld. Jeg nyder at hjælpe andre og være sammen med andre, men nogen gange, har jeg bare brug for at være alene og gøre de ting jeg godt kan lide. Om det er at gå en lang tur, hygge med bloggen, shopping alene eller at tage en lang lur midt på dagen er sådan set ligegyldigt, så længe jeg selv er i centrum.

 


IMG_5560

Motion

Mortion er en af de ting, som er rigtig vigtig for mig. Det giver mig en masse energi, overskud og livsglæde samtidig med at jeg får bevæget mig en masse. Det er den bedste følelse, at stå under bruseren efter en vellykket træningstime, som har været fyldt med med en masse god musik og glæde. Jeg kan mærke på min krop at den nyder det og at den fungere lang bedre når jeg træner forholdvis fast. Jeg forsøger at komme afsted 3-4 gange i ugen, når jeg kan se tid af til det, fordi det må endelig ikke blive en stressfaktor for mig.

 

IMG_0699
IMG_5855 IMG_6096

IMG_3942 IMG_4074 IMG_4872

Forkælelse

Man kan vist roligt sige, at jeg er en kvinde, med stort K. Jeg elsker at shoppe dagen lang, sidde på en café med mine veninder i timevis og snakke og verdenssituationen og nyde en lækker drink en fredag aften. Jeg holder af at forkæle mig selv på mange måder. Det kan være i form af shopping, lækker hudpleje, en god massage, hjemmeaften med en god film og lækker mad eller noget helt andet. Der er mange ting, som jeg ser som forkælelse og som jeg nyder i min hverdag.

 

IMG_6102 Sjov, grin og glæde i livet

Jeg elsker at smile, grine og lave fis og ballade. For mig er det vigtigt, at hverdag er en fest uanset om den sommetider er lidt mere død end andre. Jeg synes selv, at jeg er ekspert i at gøre mit liv spændende, farverigt og godt. Er det ikke også det vigtigste? Så længe jeg synes at min hverdag og det liv jeg lever er fantastisk, så er det vil godt! Smile, glæde og grin fylder derfor en del i min hverdag, da jeg synes det er den perfekte måde at leve livet på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelsnegle uden gær