Une journée à la plage

Cowboyjakke og New Balance

Jeg har nydt dagen i fulde drag i køkkenet med hjemmelavet granola, hjemmelavet sirup og en omgang pizzadej til aftensmaden senere. Efter et par timer i køkkenet har jeg været en tur i wellness med min lillebror, hvor vi brugte tiden med at svømme i varmevandsbassinet, en tur i boblebad, sauna, spabad, dampbad og efterfølgende en lækker is. Det er altid dejligt med noget kvalitetstid sammen med min fantastiske lillebror. Vi har begge to travlt til hverdag med skole, arbejde, træning og venner, så når vi endelig har tid og kan blive enige om at lave noget sammen er det rigtig dejligt.

Min aften skal tilbringes i selvskab med lækker hjemmelavet “tøm-køleskab-pizza” sammen med min mor og træning med en skøn veninde.

Solen kan desværre ikke prale af at have været fremme i dag, men på trods af dette har det faktisk været lidt lunt i vejret og derfor hoppede jeg i et par hvide bukser og en cowboyjakke.

IMG_7506

Bukser fra Zara, Top fra H&M, Sko fra New Balance, Cowboyjakke fra Demin co, Solbriller fra Rayban, Halskæde fra Jane Kønig, Ur fra Daniel Wellington

IMG_7504 IMG_7509 IMG_7512 IMG_7515 IMG_7519

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Une journée à la plage