Spinach/apple pancakes

My opinion about Fifty Shades Of Grey

IMG_4019Efter at have set filmen i biografen sidste torsdag, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg synes det var en rigtig god film. Den er fyldt med en masse gode detaljer fra bogen, som jeg synes er vigtigt. Skuespillerne spiller rigtig godt of formår at udtrykke mange af de samme ting man fornemmer i bogen. Selve stemningen igennem filmen, synes jeg dog er lidt mere humoristisk end i bogen, hvor jeg synes det er mere seriøst. Det gør dog ikke filmen dårlig, men giver den bare en lidt anden vinkel. Jeg kan godt se, hvorfor der måske er nogle der ikke synes filmen lever helt op til bøgerne – jeg synes også selv bøgerne er bedre, men sådan er der altid nogen der har det. Vi ville være nødt til at sidde og se filmen i 10 timer hvis man skulle formå at få alt med i samme tempo, som man får det i bogen.

Jeg kan klart anbefale jer at se denne film !

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Translation: After I have seen the movie in the cinema last thursday, I’m completely in love with the movie. I think it’s really good and I love that it is full of a lot of good and important details from the book. The actors are doing a good job and are good and expressing the same feelings as you read in the book. The mood throughout the film, I think, however, is a little more humorous than in the book where I think it’s more serious. It does not make the movie bad, but give it just a slightly different angle. I understand why some people don’t like the film compared to the book – I personally like the book better too, but I definitely still like the movie. If we needed to get all the details in the same pace as the book we would need to watch a 10 hours long movie. 

I can highly recommend you to see this movie !

IMG_4025_2

2

 • Michelle Eckert

  Jeg bliver simpelthen nødt til at komme ind og se den! Har indtil videre kun hørt positive ting om filmen! Hav en dejlig dag :-)

  Kig gerne forbi min blog, knus ♥ –
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Zanchetta Bertelsen

   Jeg kan i hvert fald klart anbefale dig at se filmen.
   Har du læst bogen/bøgerne? Den/de er også rigtig gode og anbefalelsesværdige.

   Rigtig god dag til dig ! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinach/apple pancakes