3. december - Memories

4. december – Carrotcake with homemade cream

Skærmbillede 2014-12-04 kl. 21.06.29
Har i dag bagt denne lækre gulerodskage med lækker cream på toppen. Let, lækker og smager super godt både på en varm sommerdag, da den er frisk, men også god her i julen, da kanelen gør den en smule julet.

Gulerodskage til 6-8 personer:

  • 300 g brun farin
  • 200 g smør
  • 1 tsk. vaniljekorn
  • 4 æg
  • 300 g mel
  • 2 tsk. kanel
  • 3 tsk. bagepulver
  • en smule salt
  • 3 revne gulerødder
  • 200 g flødeost
  • 150 g flormelis
  • 1 usprøjtet citron

Brunfarin og smør piskes sammen i en skål med en håndmikser eller i en køkkenmaskine. Herefter tilsættes æggene og der røres igen. Vaniljekorn, kanel, bagepulver og salt kommes i og dejen røres godt sammen. Tilsæt mel og rør til en ensartet masse inden de revne gulerødder tilsættes. Kom dejen i en smut springform og bag den i ovnen i cirka 40-50 minutter ved 160 grader varmluft. Det er vigtigt at holde øje med kagen, da den endelig ikke må blive for tør. Kagen køles af inden de tages ud af formen og kommer på en tallerken eller et fad.

Riv skallen af citronen, så det kan bruges som pynt. Herefter røres flødeost og flormelis godt sammen i en skål med saften fra citronen. Når kagen er kølet ned fordeles cremen på toppen og der pyntes med citronskal. Den opbevares i køleskabet, men tages gerne ud lidt før den skal spises.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Translation: Today I have made a delicious carrot cake with homemade cream on top. Easy, delicious and taste good both on a hot summer day and for christmas time because of the cinnamon. 

Carrot cake for around 6-8 people:

  • 300 g brown sugar
  • 200 g butter
  • 1 tsp. vanilla seeds
  • 4 eggs
  • 300 g flour
  • 2 tsp. cinnamon
  • 3 tsp. bakingpowder
  • salt
  • 3 grated carrots
  • 200 g creamcheese
  • 150 g icing sugar
  • 1 untreated lemon

Brown sugar and butter is whipped together in a bowl with a hand mixer or a kitchenmaschine. Then add the eggs and stir again. Add Vanilla seeds, cinnamon, baking powder and salt into the bowl and stir well. Add the flour and stir to a smooth paste and then add the grated carrots. Place the dough in a slipped spring form and bake in the oven for about 40-50 minutes at 160 degrees hot air. It is important to keep an eye on the cake so it does not become dry or overcooked. Let the cake cool before being removed from the form and put it on a plate or where every you want to serve it. 

Grate the peel of the lemon, so it can be used as decoration later. Then stir cream cheese and icing sugar together well in a bowl with the juice from the lemon. When the cake has cooled distributed the cream on top and decorate with lemon peel. It is stored in the refrigerator, but take it out like a little before to be eaten.

Skærmbillede 2014-12-04 kl. 21.06.49

Skærmbillede 2014-12-04 kl. 21.09.22

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. december - Memories