NEVER GIVE UP !

Den længeventede og nu elskede Mulberry

 Skærmbillede 2014-10-19 kl. 11.38.49

Jeg har længe gerne ville have mig denne Mulberry, da jeg synes den er super flot, har en god størrelse og er ret så eksklusiv i mine øjne. Da den ikke er helt billig har jeg gået og sparet op til den længe og taget en del ekstra vagter på arbejde inden min afrejse til Australien, for med god samvittighed at kunne bruge så mange penge på denne taske. Derfor synes jeg også det var velfortjent, da jeg i butikken i Sydney kunne køre kortet igennem og dermed gennemføre købet af tasken. Jeg er SÅ glad for den allerede og SÅ lykkelig for at jeg har gjort det og for at den nu endelig er min.

Mange tænker nok, at det bare er en taske, og ja det er det også, men for mig er den vigtig og betyder noget. Og det er vel det der er vigtigst er det ikke? Den er derfor så heldig at få et indlæg her helt for sig selv :-)

Jeg var lidt i tvivl om jeg ville have den i sort eller i en anden farve. Valget endte med at blive den sorte, da jeg synes den dermed er klassisk og kan bruges til alt. Tasken er købt i Myra i Westfield, som har en sektion med takser og punge fra Mulberry.

Tasken kan også finde på Mulberrys hjemmeside.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEVER GIVE UP !