At møde andre au pairs

Outfit i Australien

IMG_9094

 Sko fra New Balance, Jeans fra H&M, T-shirt fra Nelly, Solbriller fra Rayban, Taske fra Zara.

Tasken fra Zara er ny. Jeg spottede den forleden da jeg var rundt at se hvilke butikker Canberra bød på. Jeg kunne ikke lade den stå. Manglede sådan er stor taske, hvor jeg både kan have kamera, pung, vandflaske og alt sådan noget i – og her er denne perfekt!

Vejret her i Canberra er for tiden meget skiftende og derfor er det ikke altid lige let at finde ud af hvad man skal tage på. Dette outfit havde jeg på for nogle dage siden, hvor vejret var skønt. Ikke super varmt, men solrigt og lunt. Tilbragte det meste af dagen udenfor med en gåtur med T og en tur på legepladsen. Det er altid et hit.
IMG_9103 IMG_9108

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At møde andre au pairs