Let hurtig og lækker mad på 30 min

Torsdags outfit

IMG_9783

Jeg har i dag fået en fridag, da jeg passede børn hele dagen i går og aftenen med.. lækkert og tiltrængt efter en dag på farmbesøg med drengen i går. Dagen i dag skal bruges på lidt rengøring, oprydning, frokost med en anden au pair, en tur i fitness, madlavning og bookning af ferie i november. I November går turen nemlig 5 dage til New Zealand med en af de andre au pair piger. Jeg glæder mig rigtig meget til denne tur – har altid gerne ville til New Zealand. Vi skal have købt flybilletter, bestilt en ferielejlighed og fundet ud af hvad vi alt skal have set og oplevet. Vi har 5 hele dage, som skal bruges fuldt ud :-) Sikke spændende de bliver. Det er altid rart med en masse godt at se frem til. Må sige, at jeg nyder mit sabbatår her som au pair i Australien rigtig meget. Længes slet ikke hjem til skole, lektier og arbejde lige nu… så man må sige, at jeg har taget den rigtige beslutning på det punkt!

IMG_9771 IMG_9784 IMG_9785 IMG_9786

Støvler fra Windsorsmith, Bukser fra Cotton On, Gardigan fra Cotton On, Top fra H&M, Solbriller fra Rayban, Ur fra Daniel Wellington, Ring fra Jane kønig, Øreringe fra Pernile Corydon

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let hurtig og lækker mad på 30 min