Min oplevelse af at være au pair i Australien

Dagens outfit


Skærmbillede 2014-09-28 kl. 10.54.20

Brugte min lørdag i selskab med en sød veninde til frokost og efterfølgende lækker is og kage i Canberra. Vi shoppede lidt efterfølgende og nød hinandens selskab i det gode vejr. Solen skinnede hele dagen og vejret var efter min mening perfekt til kjole og bare ben. Jeg hoppede i min nye kjole fra Seed. Jeg gjorde et lækkert køb, som jeg vil vise jer mere om senere. Jeg kan afsløre at det handler om Marc Jacobs ;-)

Skærmbillede 2014-09-28 kl. 10.54.10 Skærmbillede 2014-09-28 kl. 10.53.59

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min oplevelse af at være au pair i Australien