Batemans Bay - sneak peak

My outfit in Batemans Bay

IMG_9275

Var søndag en tur til Batemans Bay sammen med 3 andre au pair piger. En super lækker tur, hvor det gode vejr var med os lige fra morgenstunden, da vi tidligt satte os i bilen og kørte afsted. Det tager et par timer at køre dertil, men det er det hele værd. En helt vildt lækkert sted, men en masse smukke og skønne strande langs kysten. Vi startede et sted og kørte længere og længere mod vest, før vi kørte tilbage igen. Uanset hvilket sted man kørte ned til vandet, var der det fineste sand, klareste vand og den smukkeste natur. Helt sikkert sådan et sted jeg gerne ville bo eller have et sommerhus. Jeg kunne umuligt blive træt at sådan en udsigt!

IMG_9280

IMG_9350

Jeans fra H&M, T-shirt fra Zara, Jakke fra Zara, Solbriller fra Rayban, Øreringe fra Pernille Corydon.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Batemans Bay - sneak peak