En tur i zoologisk have

My summer outfit

Vejret i Danmark er så skønt, varmt og solrigt for tiden .. Åhh det er lækkert altså! Selvfølgelig er det lidt for varmt sommetider – specielt hvis man er ude i den bagende sol hele dagen, men vi må ikke klage. Det er fantastisk at man om sommeren ikke længere behøver rejse udlands for at få lækkert varmt vejr, men i stedet kan blive hjemme og nyde den danske sommer.

Der er ingen der siger man ikke skal rejse afsted på sommerferie, men jeg foretrækker at være hjemme i skønne Danmark hvis vejret er godt. Så vil jeg hellere rejse sydpå efterår eller vinter, hvor vejret ikke er til at prale af… sne, regn og kulde er bare ikke mig. Det sol og sommer trækker i hvert fald lidt mere.

At kunne gå rundt i klipklapper, sommerkjole og et par solbriller dagen lang er lige sagen. Derfor består mit sommer outfit af en lækker sommerkjole, solbriller og klipklapper. Det er et par dage siden jeg havde dette outfit på. På billederne her er jeg på tur i Fredensborg slotshave. Skønt vejr til en gåtur og efterfølgende sejltur på Esrumsø.

IMG_7828

Kjole fra Wonhundred, Solbriller fra Rayban, Taske fra Pieces, Klipklapper fra Havaianas

IMG_7924 IMG_7925

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur i zoologisk have