The pink jacket

A summer evening on the beach

Jeg har haft en weekend, som har stået på en del arbejde og forberedelse til min næste eksamen. Min weekend afsluttede jeg sammen med min familie med lækker grillmad ved mine bedsteforældre. Vi hyggede med god mad, vin, en masse snak og fodbold i haven for nogle af os. En skøn afslutning på en ellers hård weekend. Efter grillhygge, tog vi til stranden, da der var stemning for en aftendukkert.. Jeg skulle ikke nyde noget, men de andre var velkomne. Mor, onkel og jeg blev på land med håndklæder.

Jeg er typen, der ikke nærmer mig vandet før det næsten bobler i vandoverfladen! Jeg holder mig til solbadning og hygge på stranden. Der skal virkelig meget til, før jeg springer i en tur. Typisk kun hvis det er så varmt og der ingen vind er, som kan køle mig ned.

IMG_0196 IMG_0206 IMG_0208 IMG_0217Vi er på billederne her i Alnor strandpark, som ligger i Gråsten. De har virkelig den bedste badebro, men desværre ikke så stor en sandstand. Der er heldigvis rig mulighed for at ligge i selve parken på store græsarealer, som bestemt kan have sin fordel. Man har ikke sand overalt, som man ellers har på stranden.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The pink jacket