A day in the park

At møde andre au pairs

IMG_9133

At være i et fremmed land på den anden side af jorden uden sin familie og sine venner er i sig selv ret grænseoverskridende. Jeg synes det er så vildt at jeg er her nu og har været her i over 1 uge. Jeg er så glad for familien jeg bor ved, mine omgivelser og alle de ting jeg oplever og de mennesker jeg møder hver dag. Alle her er så søde og rare så man kan ikke andet end at elske dette sted.

Ud over at være au pair har jeg en masse fritid, hvor jeg har tid til at gå i fitness en masse, men også møde andre au pair piger fra andre dele af verden. Jeg har i dag været sammen med seks andre au pair piger, hvor vi mødtes til lækker frokost i byen. Vi spiste på en kinesisk restautant – super lækker mad! Herefter tog vi hen på en hyggelig café for at drikke varm chokolade eller en kop lækker kaffe. Vi fik snakket en masse og rigtig lært hinanden at kende. Ingen af os havde mødt hinanden før vi mødtes, så det hele var nyt for os alle. Vi har aftalt, at det i hvert fald ikke er sidste gang vi mødes. Glad for at have fundet nogle søde piger at være samme med her i Australien.

IMG_1349

Normalt når jeg drikker varm chokolade er det med ganske almindelig chokolade, men da man har kunne vælge hvid chokolade, skulle jeg da helt sikkert have det! MUMS – også med skumfiduser i ;-) Lige hvad jeg trængte til!
IMG_9131

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A day in the park