Bananbrød med æble, chokolade og mandler

The must have’s for my closet

IMG_9720

Jeg tror alle sammen vi kender det –  der er visse ting der er must haves i vores klædeskab, som vi ikke kan komme udenom. Om det er ting vi ikke har fået købt endnu fordi vi ikke har fundet den helt rigtige model eller om det item vi havde er blevet slidt og der skal nyt til er lige meget. Det er bare ting vi ikke kan være foruden uanset hvad!

Sådan har jeg det med en del ting –  ofte er det items der ikke som sådan går af mode, da de er ret neutrale, men alligevel betyder meget i det store helhed.

Jeg har længe gået og luret efter et par nye sorte korte læderstøvler, som både kan bruges vinter med et par lune sokker, efterår mens det endnu er koldt, forår til et par jeans og sommer til en enkel sommerkjole. Gæt så hvad jeg fandt i et outletcenter i Canberra helt tilfældigt uden at kigge efter det! Et par vildt fede korte læderstøvler, som ovenikøbet var sat 60% i forhold til normalprisen.. Dem måtte jeg da eje! Fortryder helt jeg ike købte to par, for tænk nu hvis jeg bruger dem så meget at de bliver slidt hurtigt igen?? ;-)

IMG_9726 IMG_9731Endnu en af de ting jeg betragter som en af mine must haves i mit klædeskab er et par hvide korte converse. De passer til alt, lækre at have på også synes jeg de er super fede og flotte. Har længe været jagt efter sådan et par, men har alligevel tvivlet hver gang jeg har set dem, da mange af de andre farver altid var på tilbud, men ikke den hvide… Da jeg så i samme outletcenter ser en vildt stor converse butik, så må jeg da bare derind for at se hvad prisen er. De er godt nok ikke sat ned, men de er stadig billigere end i Danmark, så ja – jeg købte dem! De stod lige så pænt der på hylden og smilede til mig ;-)

Jeg synes, at det der er fedt ved disse converse er, at man kan bruge dem til næsten hvad som helst og til hvilken som helst anledning, da man kan style dem i forhold til et hverdags outfit eller et mere festligt outfit –  det handler blot om hvad man sætter dem sammen med!

IMG_9737IMG_9740 IMG_9744

Endeligt outfit må i vente med at se – indtil videre kun dette sneak peak! :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananbrød med æble, chokolade og mandler