Nightfest

En stribet sag og min elskede Marc Jacobs!


Skærmbillede 2014-09-29 kl. 16.41.43

Vejret bliver bedre og bedre for hver dag der går her i Canberra. Man kan godt mærke at sommeren og de lune dag er på vej – så dejligt! Man begynder nu at kunne gå i kjole, bare ben og åbne sko uden at fryse. Det har jeg bestemt glædet mig til, da jeg synes her har været ret så koldt siden jeg kom sammenlignet med temperaturen jeg kom fra i Danmark. Jeg har nu været her i snart 6 uger – som tiden dog flyver afsted. Det er slet ikke til at forstå at tiden går så hurtigt, men det gør den jo, når man har nok at se til. Jeg synes der sker en masse spændende ting hele tiden og har hele tiden gang i planer om ture og andre aktiviteter med nogle af de andre au pairs. Dette outfit havde jeg på i mandag, hvor jeg havde dagen fri, da der er en helligdag her, så jeg nød dagen hjemme med lidt tøjvask, bagte lækre brownies med hvid chokolade og mødtes med en veninde til frozen yogurt i solen. Super dejlig og afslappende dag inden det igen går løs.

Her får I også et kig på min nye taske jeg købte i weekenden. nemlig min skuldertaske fra Marc Jacobs. Jeg er helt vild med den og synes den er så skøn!! Den har bare den helt rigtige størrelse for mig, da jeg kan have plads til både penge, kort, solbriller, telefon, læbepomade og alle de andre små tøseting uden at virke proppet. Den var sat ned fra 320$ til 191§, så den måtte jeg da eje ;-)

Skærmbillede 2014-09-29 kl. 16.41.32 Skærmbillede 2014-09-29 kl. 16.41.22 Skærmbillede 2014-09-29 kl. 16.41.06

Kjole fra Sisters Point, Klipklapper fra Havaianas, Cowboyjakke fra Primark, Taske fra Marc Jacobs

Skærmbillede 2014-09-29 kl. 16.42.00

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nightfest