Houses, birds and a walk in the wood

This month – August

IMG_0709

I augustmåned vil jeg..

  1. Rejse til Australien for at være au pair for den sødeste familie
  2. Nyde den sidste tid med min familie
  3. Tage i cirkus med min mor og bror
  4. Læse en god og spændende bog
  5. Købe den længe ventede Mulberry taske jeg så længe har kigget på
  6. Spise en masse lækre is uden at få dårlig samvittighed
  7. Nyde min sidste rugbrødsmad i lang tid
  8. Huske at spise sund og nærende morgenmad hver morgen for at få en bedre start på dagen
  9. Løbe minimum 2-3 gange i ugen
  10. Være glad og smile til fremmede og nye mennekser

Ved at lave denne liste hver måned husker jeg de ting der er vigtige for mig og for at jeg er den livsglade tøs jeg er for tiden. Jeg nyder mit liv og de ting jeg foretager mig og det har jeg i sinde at blive ved med. Det er SÅ vigtigt at gøre ting der får en i godt humør og gør en glad og det vil jeg gøre mit yderste for. Ud over det, så er det ikke kun vigtigt at jeg gør det her for mig selv, men også for mine omgivelser og de mennesker jeg er sammen med. Jeg rejser som sagt til Australien om lidt, så det er vigtigt at nyde de sidste gode øjeblikke med familie og venner.

I dag handler det hele lidt om ikke kun at tænke på sig selv, men i stedet at fokusere på andre og ikke være så egoistisk. Jeg har den holdning, at det selvfølgelig er vigtigt at tænke på andre og gør gode ting for andre, men det er mindst lige så vigtigt at tænke på sig selv en gang imellem. Gør man ikke det… hvad er meningen så? Er det ikke vigtigt at man selv er glad for at man kan få andre til at være det? Lykke og glæde smitter, så det hele hænger ligesom sammen. Jeg synes selv jeg er et menneske der er god til at tænke på andre og sætte mine behov til side for andre, men alligevel godt kan finde tid til ting jeg prioritere højt og som gær mig glad og lykkelig.

Livet handler om en balance, som for nogen kan være svær at finde..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Houses, birds and a walk in the wood