M O N D A Y

Træning forbedre min energi og mit humør

IMG_0632Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste der bliver glad i låget af at træne. Det er en fantastisk følelse jeg har i kroppen efter en god omgang træning. Specielt hvis jeg har haft en lang og lidt øv dag, så er det helt sikkert, at jeg får det bedre og bliver i godt humør når jeg har været en tur i fitness. Specielt når jeg træner med på nogle af holdene, som indeholder god musik, en masse fede bevægelser og høj puls. Det er fantastisk afstressende og man får en helt anden energi når man først har været afsted. Endnu et plus er, at man sover langt bedre om natten –  det synes jeg i hvert fald. Efter træning og et bad begynder min krop af slappe mere af og mit nattesøvn bliver betydelig bedre.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Translation: I’m absolutely sure that I’m not the only one who is happy after a good workout. It’s a great feeling I have in the body after a good workout. Especially if I’ve had a long and bad day, then it is for sure that I will feel better and will be in a good mood when I have been in fitness. Especially when I workout with some good music, a lot of fun moves and high pulse. It’s great stress reliever and you get a completely different energy once you’ve trained. Another plus is that you sleep much better at night –  that’s my opinion. After a workout and a bath my body begins to be more relaxed and my sleep is much better.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

M O N D A Y