Canyoning - A day in the rainforrest rapelling down from a waterfall

A kick in the back !

IMG_0672Jeg tror alle samme vi kender de dage, hvor motivationen til at hoppe en tur i fitnesscenteret ikke altid lige er der. Det er mere fristende at blive liggende hjemme under dynen med et kop the, et stykke friskbagt kage og en god film.

MEN jeg tror også alle vi kender den følelse efter en omgang træning, hvor vi virkelig har givet et gas og føler os helt ødelagte og brugte bagefter –  det er da noget af det bedste der findes! Man kan nu bruges resten af dagen på at gøre lige hvad man vil med ekstra god samvittighed. Ikke at man skal have dårlig samvittighed de dage hvor man ikke kommer afsted som planlagt overhovedet.

Det er ikke altid jeg kommer afsted – men motivationen stiger i takt med at tænke på hvor godt jeg og min krop har det bagefter. Helt ærligt – du behøver jo ikke hænge i fitnesscenteret hele dagen. Det er nok med 30-60 minutter hvis du ellers udnytter tiden godt og fornuftigt.

Håber dette kan give jer en smule motivation – det hjælper i hvert fald mig!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Translation: I’m pretty sure we all have these days where the motivations going to the gym is missing. It is much more tempting, to stay home with a cup of tea, a piece of cake and a good movie. 

BUT on the other hand I’m pretty sure we all know the feeling after a good workout, where we gave everything we had – it’s the best feeling! You can now use the rest of the day to do whatever you want with a good conscience. Not that you should feel guilty on days where you don’t go as planned.

It’s not always I’m going – but the motivation increases when I’m thinking about how well I and my body feels afterwards. Honestly – you do not have to hang out in the gym all day. It’s probably 30-60 minutes if  you utilize the time well and wisely.

Hope this can give you a bit of motivation – it helps a lot!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Canyoning - A day in the rainforrest rapelling down from a waterfall