Carrotbuns with sunflower seeds and pumpkin seeds

Things in my everyday life

IMG_1150

Tiden flyver afsted og kunne indimellem godt bruge et par timer eller 8 mere i døgnet for at få lidt mere ud af tiden. Det er helt utroligt for mig at tænke på, at jeg næsten har været her i 3 måneder. Der er sket så meget i den tid og det bliver der ved med at gøre. Livet er skønt for tiden!

Har haft en dejlig dag i dag, som startede med lækker morgenmad efterfulgt af en hyggelig dag med børnene. Vi har fået lavet müsli, gået en tur i det skønne vejr og ellers bare hygget hjemme. Efter aftensmaden tog jeg et smut i fitness med en sød veninde og ligger nu under dynen på vej i seng, så jeg er klar til min dag i morgen.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Translation: The time is running really fast at the moment, so it would be nice with a few hours or 8 more each day to get a little more out of my days. It’s so unreal when I think about how long I have been here – almost 3 months now. So many things i happened and so many things will happen. Life is great for me!

I have had a lovely day today, who started with delicious breakfast followed of a good day with the kids. We made musli, went for a walk in the good weather and had a good time at home. After dinner I went to the gym with a good friend. At the moment I’m in my bed ready to sleep, so that I’m ready for my day tomorrow. 

IMG_1154

{Palmer i Melbourne // Palms in Melbourne}

IMG_2412

{Havde en skøn tur i Melbourne // Had a wonderful time in Melbourne}


IMG_2446

{Spiste denne lækre vaffel med hvid chokolade // Ate this delicious waffle with white chocolate on top}

IMG_1093

{Nød hjemmelavet rødkålssalat med appelsin, æble og pinjekerner til frokost // Enjoyed homemade red cabbage salad with orange, apple and pine nuts for lunch}

544916_10152447426368359_6407768482910708926_n

{Havde en god aften i byen med søde veninder // Had a good time out with some sweet girls}

IMG_1474{Besøgte Hobbiton i New Zealand // Visited Hobbiton in New Zealand}

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Carrotbuns with sunflower seeds and pumpkin seeds