Kusine og fætter tid

At savne sin bedste veninde

IMG_6982

At gå fra at se hinanden hver dag og altid at snakke sammen, til ikke en gang at bo i samme kontinent… Det er rigtig hårdt. Jeg rejser heldigvis ned til samme kontinent på mandag, men vi kommer til at bo i hver vores by 7 timer fra hinanden. Hun bor i Melbourne og jeg i Canberra. Jeg glæder mig sådan til at se hende igen, give hende et kæmpe knus og snakke om alt og ingenting. Hvornår jeg ser hende er endnu uvist, men jeg ved at det skal være snart. Vi har igennem gymnasietiden lavet en masse ting sammen og været på en masse ture sammen. Vi var blandt andet i London i marts, for at fejre vores afslutning af den længe frygtede SRP.

Vi skulle i løbet af vores afsluttende år skrive en studieretningsopgave, som var frygtet og ikke noget nogen rigtig gad. Vi besluttede derfor at bestille en forlænget weekend en gang i foråret, så vi havde noget at se frem til. Valget faldt på London. Ditte havde været der nogle gange og kendte derfor til det hele, mens jeg aldrig havde besøgt byen. Vi glædede og begge to rigtig meget og så sådan frem til vores tur.

Vi havde en helt fantastisk tur, som bød på en masse shopping, sightseeing, lange gåture rundt i byen, lækker mad og en masse kultur og hygge. De tre dage vi havde gik så hurtigt, men vi oplevede så meget og nød det hele fuldt ud. Det kunne jeg godt gøre igen snart! Om det så skal være i en europæisk storby eller om vi arrangere en tur sammen i Australien er for mig ligegyldigt. Bare det, at vi hygger os sammen er det der for mig betyder noget :-)

IMG_6964 IMG_6963

IMG_6970 IMG_7046IMG_6986

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kusine og fætter tid