Out for a run

Tøseaften

Havde forleden dag en skøn aften med nogle af mine dejlige veninder. Jeg havde inviteret dem på mad hjemme ved mig inden vi skulle en tur i byen. Når vi holder tøseaftener sammen plejer der altid at indgå lækker mad, lidt god vin og en masse grin og tøsesnak. Jeg havde besluttet at lave forskellige tapasretter, så vi rigtig kunne hygge over maden. Min gode veninde hjalp mig i køkkenet inden de andre kom.

Vi lavede en lækker skinketærte, hjemmelavet pesto, frisk sommersalat, melon med parmaskinke, chorizo med peberfrugt, nachos, guacamole og en lækker frisk dessert med skyr, hindbær, mandler og mørk chokolade.

Det var en rigtig hyggeligt aften og den sidste tøseaften af slagsen inden jeg og flere af de andre piger skal ud at rejse, begynde at studere eller arbejde fuldtids. Der sker så meget forskelligt i vores liv for tiden.

IMG_8272

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Out for a run