10 facts about me

Små ting i hverdagen

IMG_0658 IMG_0667 IMG_0675IMG_0672 IMG_0674 IMG_0676

Der sker en masse for tiden ved siden af alt det arbejder jeg bruger en forfærdelig masse tid på. Lækker morgenmad med friske blåbær, hygge i solen på stranden eller i haven med blade, lækker brunch på café med en sød veninde, god aftensmad og lidt træning. Jeg er en livsnyder, som elsker at have en masse at se til. Det vigtigste i mit liv er, at jeg er glad for det jeg laver og nyder mit liv så godt jeg kan. Selvfølgelig vil jeg hellere have fri hver dag og kunne bruge al min tid sammen med familie og venner, men man kommer desvære ikke så langt i Australien uden en krone på lommen. I går var der præcis en måned til min afrejse. Det er så spændende det hele lige for tiden!

I morgen efter arbejder tager min lillebror og jeg bilen og kører til Sjælland for at besøge min farmor til nogle hyggelige dage med afslapning, sol, strand og en masse seværdigheder. Det glæder jeg mig utrolig meget til. Det er snart blevet en tradition, at jeg besøger hende nogle dage hver sommer – i år tager min lillebror med mig. Det skal nok blive nogle gode og spændende dage!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 facts about me