Todays outfit

Kusine og fætter tid

IMG_8926

Da der kun er få dage til jeg rejser prøver jeg at bruge så meget tid jeg kan med min familie. Ind imellem en masse flytning i dag blev det til hygge med min søde kusine og fætter. Hentede dem efter skole og glædede mig sådan til nogle timer sammen med dem. Da alt hjemme ved os er pakket ned, var der ikke meget at tage sig til – vi kunne ikke en gang spille et spil, så vi gik en tur ned til vandet da vejret var skønt og solen skinnede. Vi kiggede på skibe, fortalte sjove vitser og grinede hele turen. Nyder sådan at være sammen med dem. Vi har det altid så sjovt sammen :-) Bliver helt underligt ikke at skulle se dem og resten af familien i et år.. vi kan heldigvis bruge Facetime og Skype, så det er muligt at snakke sammen og se hinanden.

IMG_8935

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Todays outfit