6 things to do this weekend

Canberra Balloon Spectacular

IMG_4425Tilbragte min fredag i godt selvskab med en rugby kamp med gode venner, øl, danseri og en masse sjov og ballade til langt ud på natten. Lørdag morgen kl. 5.00 ringede vækkeuret, fordi jeg absolut ville til Canberra Balloon Spectacular, som begyndte at sætte luftballonerne op kl. 6.00. Så op i noget varmt tøj og afsted det gik. Det var super flot og en fantastisk oplevelse at se så mange forskellige og flotte luftballoner stige til vejrs sammen. Må indrømme, at da jeg nogle timer senere lå tilbage i sengen for at sove inden dagens næste planer, var meget glad for at vi tog afsted. Hvis ikke det kostede en halv formue at komme op at flyve med sådan en, så havde jeg helt sikkert gjort det!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Translation: I spent my friday at a rugby match with some good friends, beer, dancing and a lot of fun until early in the morning. Saturday morning at 5am it was up again, because I decided  wanted to see Canberra Balloon Spectacular, which started at 6am. Up and get dressed in some warm clothes and out. It was really beautiful and amazing to see so many fantastic balloons get up in the air at the same time. I have to admit, that when I after I few hours was back home in my bed sleeping, it was all worth it waking up so early to experience it. So happy I did it even though I was so tired!

IMG_4474 IMG_4479 IMG_4470

IMG_4377 IMG_4381 IMG_4403 IMG_4413 IMG_4420 IMG_4416IMG_4435 IMG_4437 IMG_4445 IMG_4448 IMG_4457 IMG_4474IMG_4470

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 things to do this weekend