The reasons why I like to wake up early

A good way to start your day

IMG_4280_2Jeg ved godt, at det er meget tidligt at sætte vækkeuret til at ringe kl. 5.00 om morgenen, for at tage i fitness inden arbejde/skole, men det giver så god en energi til resten af dage at starte ud med træning synes jeg. Det er hårdt at komme op på den tid af døgnet – specielt hvis det endnu er mørkt udenfor, men når man først er hoppet i træningstøjet og er kommet afsted, så er det en fantastisk følelse. Det er lidt som om at man får et skud energi efter sådan en omgang morgentræning, et godt bad og en portion god morgenmad. Man er nu klar til dagen og behøver tænke mere over at komme afsted i fitnesscenteret, på løbeturen eller andet efter en lang dag på arbejde eller i skole.

Da jeg for tiden starter kl. 7.00 om morgenen, passer det lige med, at jeg kan nå en RPM (spinning) time fra 6.00-6.45 og derefter hjem. Heldigvis er min arbejdsplads derhjemme, så jeg spiser min morgenmad med børnene og kan så hoppe i bad når de sover deres middagslur. Det er bestemt ikke noget jeg gør hver morgen, men et par gange i ugen prøver jeg at få det gjort.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Translation: I know that it is really early to wake up at 5am to be able to go to the gym at 6am before work/school, but I think it gives such a good energy for the rest of the day after a morning workout. It’s hard getting up so early – especially when it’s still dark outside, but when you are up, have you workout clothes on and ready to go then it’s a fantastic feeling. It’s a bit like you get a shot of energy after such a morning workout, a good bath and a portion good breakfast. You are now ready for the day and don’t have to think more about getting to the gym, jogging or anything els after a long day at work or school.

At the moment my day starts at 7am in the morning, so it fits with that I can go to a RPM (spinningclass) from 6am to 6:45am and then home. Fortunately, my work is at home, so I eat my breakfast with the kids and then take a bath when they sleep their nap. It’s certainly not something I do every morning, but a few times a week I try to get it done.

IMG_4277

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The reasons why I like to wake up early