6 things to do this weekend

Enlighten Night Noodle Markets

IMG_4327Tilbrage min fredag aften sammen med gode venner til Enlighten Night Noodle Markets, som er en festival med lækker mad, forskellige former for underholdning i form af musik, shows og opstillinger af lys og farver. Det er mange forskellige muligheder for at få noget lækker mad, godt at drikke og nyde det sidste af sommeren. Super hyggeligt, rigtig god mad og en dejlig stemning. Du kan læse mere om Enlighten her, som forløber over de næste 10 dage. Jeg tror bestemt jeg skal tilbage og smage noget mere af den gode mad – det er jo begrænset hvor meget man kan spise på en aften.

Jeg synes det er så dejligt, at der hver weekend altid er så mange ting at tage sig til. Man kommer bestemt ikke til at kede sig. Denne weekend er Night Noodle Market stedet at besøge i hvert fald.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Translation: I spent my friday night with some good friends at Enlighten Night Noodle Markets, which is a festival with delicious good, different kinds of entertainment such as music, shows, lights and colors. There are plenty of options to get some delicious food, something to drink and time to enjoy the nice summer. You can read more about Enlighten here, which will be here for 10 days. I’m sure I will come back to taste more of the good food, because it’s not possible to eat so much on one night.

I think it’s so nice that there each weekend is something to do, see or visit here in Canberra. It’s impossible to get bored. This weekend the Night Noodle Market is the place to visit for sure. 

IMG_4327 IMG_4324 IMG_4331 IMG_4332 IMG_4333 IMG_4337 IMG_4340 IMG_4347

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 things to do this weekend