My opinion about Fifty Shades Of Grey

National Multicultural Festival

IMG_4084

Tilbragte min lørdag aften til National Multicultural Festival sammen med nogle gode veninder, en masse lækker mad og god musik. Vi havde en super aften, hvor vi bestemt fik prøvet lidt af hvert. Der var en hel masse boder med forskellig slags mad fra forskellige lande, så vi skulle prøve så meget som muligt. På forskellige scener rundt i området var der god underholdning i form at musik og dans, så der var nok at se på og tage sig til. Aftenen sluttede vi af med en bytur med dans, drinks og sjov.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Translation: I spend my Saturday night at National Multicultural Festival with some good friends, a lot of delicious food and good music. We had a really good evening, where we have the opportunity to try a lot of different things. There where different small shops with food from different countries all over the world – of course we needed to try as much different as we could. On several stages in the area they played music and danced as entertainment. We ended the evening by going out dancing, getting drinks and having fun. 

IMG_4086_2 IMG_4090 IMG_4096_2 IMG_4105

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My opinion about Fifty Shades Of Grey