23. december

24. december – Danish christmas

IMG_3434Lidt forsinket kommer her lidt om hvad vi lavede den 24. december, som er denne aften vi i Danmark fejre juleaften. Da noget af min værstfamilie er dansk fejrede vi både jul den 24. december om aftenen og den 25. december om morgen/eftermiddagen.

Juleaften den 24. december blev fejret med lækker mad bestående af and, flæskesteg, søde kartofler, almindelige kartofler, frisk rødkålssalat, sovs og grating. Til dessert fik vi risalamande med hjemmelavet kirsebærsovs (selvfølglig med en gave til personen der fik mandlen). Vi dansede om juletræet, sang julesange, pakkede gaver ud og hygge os meget. Super rart med en dansk jul, når man er så langt væk hjemmefra og langt væk fra min familie.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Translation: A bit after christmas I will now tell you a bit about what I the 24th december, which is the day/evening we in Denmark celebrate christmas eve. Because some from my host family is danish we both celebrated christmas the 24th and the 25th. 

On christmas eve the 24th december we had some really delicious food – Duck, Pork, sweet potatoes, normal potatoes, red cabbage salad, sauce and grating. For dessert we had the danish rice pudding with homemade cherry sauce. In the rice pudding we hide an almond and the person who gets the almond will get a present. It’s a danish tradition. We danced around the christmas tree, sang danish christmas songs, opened presents and had a good time that evening. So fantastic to have a danish christmas, because I’m so far away from home and from my family.IMG_3425

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

23. december