Sommersalat

Nike

Jeg er en pige med en del svagheder når det drejer sig om sko og tøj… og derfor har jeg nu gjort det igen igen. Jeg har købt disse alt for lækre sko fra Nike til arbejds og fritidsbrug. De er helt fantastiske at have på uanset om jeg skal være tjener på arbejdet i 10 timer eller bare skal ud på en gåtur med min mor. De er blevet “lavet” med customise Nikeid på www.nike.com, da jeg skal have helt sorte sko på som tjener på mit arbejde og derfor var det den eneste løsning. De koster derfor også lidt mere end hvad man normalt giver for sådan en sko, men sådan er det når man elsker Nike og ønsker god komfort for sine fødder.

IMG_0312 IMG_7432 IMG_7435 IMG_7437

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommersalat