A summer evening on the beach

Countdown

Nedtællingen er ikke lige begyndt, men har efterhånden været i gang længe!! Jeg går lige nu på gymnaiset i 3.g og afslutter min gymnasielle uddannelse denne sommer. Jeg kan slet slet ikke vente mere. Det har været tre meget hårde år, med en masse udfordringer som jeg alle er kommet igennem. Det eneste jeg mangler endnu, for at huen sidder på mit hovedet er tre eksamener. Mundtlig matematik, AT og mundtlig religion.

Fra i dag den 9. juni er der nu 14 dage til at jeg bliver student, og får den smukke røde hue på. Sikke en fantastisk følelse! Det er noget jeg har set frem til i meget lang tid nu, og nu sker det altså snart. Tiden er bare fløjet af sted – det føltes som i går jeg begyndte i 1.g, og ikke kunne se nogen ende på det hele. Nu er enden endelige kommet.

Jeg har lært så meget både fagligt og personligt. Er blevet et helt nyt og bedre menneske, men en masse erfarring, viden, oplevelser og venner rigere. Jeg har nydt det hele fuldt ud på trods af flere udfordringer, og glæder mig derfor til at få en fantastisk studenteruge med min skønne klasse. Er sikker på vi kommer til at få det super sjov og fedt sammen. I er de eneste rigtige at fejre afslutningen af disse år sammen med.

Selvom alt har været godt og fyldt med en masse gode ting, er det samtidig et kapitlet jeg ser frem til at få afsluttet. Det har været hårdt og stressende, så jeg er helt sikker på, at jeg nu har brug for en “pause”, før jeg skal gennemgå sådan en form for uddannelse igen.

Jeg har derfor planlagt, at jeg skal et år til Australien, for at være au pair pige ved en fantastisk familie. Det kan give mig et pusterum, muligheden for fantastiske oplevelser, et kulturelt indblik og en masse andet at være på denne tur. Jeg kommer selvfølgelig til at savne alle herhjemme, men er sikker på, at det er den helt rigtige beslutning for mig. Jeg glæder mig i hvert fald lige så meget, som et lille barn glæder sig til juleaften. (Så det er MEGET) ;-)

Skærmbillede 2014-06-08 kl. 23.55.53

Jeg skal opleve så meget forskellige det år jeg er afsted, at jeg slet ikke har overblik over det hele endnu. Én ting er i hvert fald helt sikkert, og det er at jeg skal se en kænguru og kramme en koalabjørn. Det er dyr jeg altid har været fascineret af, og derfor er det næsten en selvfølge for mig at skulle se og gerne røre dem!

Skærmbillede 2014-06-09 kl. 00.05.10 Skærmbillede 2014-06-09 kl. 00.05.50

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A summer evening on the beach