My summer outfit

Love Tag

Jeg har for noget tid siden købt denne halskæde fra Jane Kønig. Jeg har længe synes den var vildt flot og lige mig, men aldrig fået mig taget sammen til at få den bestilt hjem. Endelig fik jeg den bestilt og jeg er så glad for den. Har den på rigtig ofte, fordi den er så sød, enkel og smuk og passer derfor til meget.

IMG_8257

IMG_8248

Jeg har den ofte på sammen med mit ur fra Daniel Wellington, øreringe fra Pernille Corydon og mine to ringe fra henholdsvis Jane Kønig og Månesten.

IMG_8239 IMG_8244 IMG_8245

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My summer outfit