Hyldeblomstsaft in the making

Cashew-nutella muffins

Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige –  de er bare så lækre altså!

Jeg er total imponeret over hvad man kan gøre med så få, men lækre ingredienser. Disse muffins tilfredsstiller ens behov for sukker og sødesager med det samme. Virkelig en af mine yndlingskager.

IMG_7426

Opskriften bliver til cirka 12 mellem muffins:

  • Cirka 300 gram cashewnødder (gerne saltede)
  • 12 små klatter nutella eller andet lækker chokolade
  • 4 æg
  • 125 gram rørsukker

Rørsukker og æg piskes luftigt med en håndmikser. Cashewnøddes blender/hakkes helt fint, så det næsten er mel og blandes i æggemassen. Hvis du bruger genbruglige muffinsforme, så skal se smøres ellers kommes dejen i formene og der kommes en lille klat nutella oven i, som stille synker lidt.

De bages i cirka 15-20 min. ved 160 grader varmluft.

IMG_7425 IMG_7429 IMG_7431

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyldeblomstsaft in the making