Cairns here I come !

Sneak peak on my week in Cairns

IMG_3317Jeg kom i går aftes hjem fra en uges ferie i Cairns. Jeg var afsted sammen med en anden au pair, som ligesom jeg rigtig gerne ville opleve denne del af Australien. Vi havde begge to nogle ønsker at ting vi gerne ville se og opleve – resten planlage vi deroppe. Hermed et par billeder af nogle af de ting vi foretog os. Jeg lover at komme med mere detaljerede billeder og forklaringer dertil.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Translation: Yesterday evening I came back from a week in Cairns. I was in Cairns with another au pair, who also wanted to explore that part of Australia. Both of us had some things we just wanted to see – the rest we planed when we was up there. Here is some pictures of what we did. I will post more pictures the next couple of days and tell more about what we did. 

IMG_3267 IMG_3271 IMG_3292 IMG_3370 IMG_3404 IMG_3439 IMG_3612 IMG_3747 IMG_3864 IMG_3886 IMG_3940 IMG_3991 IMG_4009 IMG_4116 IMG_4124

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cairns here I come !