Goals and dreams for 2015

Cairns here I come !

IMG_2899Så er det i morgen turen går til Cairns sammen med en anden au pair. Vi vil være afsted i 7 dage, så vi har masser af tid til at få set og oplevet en hel masse. Vi glæder os begge to meget og er sikre på, at vi får en helt fantastisk tur. Vi har længe lagt lidt planer, som blandt andet byder på zoo, krokodiller, The Great Barrier Reef og meget mere. Det skal jeg nok fortælle mere om når vi kommer hjem igen.

Der bliver nok lidt stille her på bloggen mens vi er væk, men jeg lover at komme tilbage med en masse spændende ting at fortælle og vise. Jeg håber I får en god uge ! ;-)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Translation: It is tomorrow another au pair and I travel to Cairns together. We will be gone for 7 days, so we have plenty of time to explore and experience a lot. Both of us are really excited about this trip and we are sure it will be fantastic. We have already made some plans for what we want to see up there – zoo, crocodiles  The great Barrier Reef and a lot more. I promise to tell you all about it when I get back. 

There will be a little quiet here on the blog the following week, but I will come back with a lot of good and fun thing to show you and tell you. I hope you will have a good week ! ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goals and dreams for 2015