New years eve in Sydney

Challenge: Sugar free in January – Not sure if it’s possible for me?!

30-SFD-JAN-1025Jeg har taget en stor beslutning. Jeg vil forsøge på bedste vis at være sukkerfri i hele januar, da jeg i min tid her i Australien har været lidt for glad for Timtams, frozen yoghurt og alle de lækre desserter der er her. Det skal være slut!

Jeg ved godt at det bliver super hårdt, vildt og en smule ekstremt… for jeg må da indrømme, at jeg er en smule afhængig af sukker, søde sager og lækkerier. Jeg vil gøre mit bedste og håber på at det lykkes for mig.

Så farvel til is, kager, chokolade, slik og andet usundt og hej til frugt, grønsager og bær.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Translation: I have made a big decision. I will try as hard as possible to be sugar free in January, because while I have been here in Australia I have been a bit to happy about Timtams, frozen yoghurt and all the delicious desserts here. That time is over now!

I know it will be super hard, crazy and a bit extreme … because I must admit, I’m a bit addicted to sugar and sweet things. I will try the best I can to get this to work and I hope I will succeed. 

So goodbuy to ice-cream  cakes, chocolate, candy and other unhealthy things and hello to fruit, vegetables and berries. 

tumblr_mwbnr0nfhv1susx92o1_500

2

 • Lizette

  Så er vi to! Jeg har gjort det før, og bare rolig efter halvanden uge så er det faktisk ikke så slemt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Zanchetta Bertelsen

   Jeg håber det bliver lettere og lettere! Det er bare en stor udfordring lige her efter en jul fyldt med god mad, julelækkerier og en masse søde sager ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New years eve in Sydney