Torsdags outfit

Weakness – Frozen yogurt!

IMG_1070

 

Som sagt i et af de tidligere indlæg, så har jeg en svaghed alt der er sødt og en smule syndigt. Noget af det jeg for tiden har svært ved at holde munden fra er frozen yogurt! Det er virkelig noget af det bedste der findes en lun og dejlig sommerdag. Der findes et hav af smagsvarianter, som er søde, syrlige, friske og bare lækre. Jeg er helt tosset med det! Jeg har så svært ved at begrænse mig på det område… Noget af det bedste er, at man kan mikse sin helt egen is og dermed også selv størrelsen. Man kan vælge lige så mange forskellige slags smag man ønsker og derefter vælge imellem en masse slags lækker topping. Der er ingen grænser for hvor lækker ens is bliver – der er uendelig mage muligheder. Nogen foretrækker at have mest frozen yogurt, andre mere topping og nogen lige som jeg et godt miks af både frozen yogurt og topping. Det er først for nylig jeg opdagede eksistensen af frozen yogurt.. synes ikke det som sådan tiltalte mig, da jeg ikke kan lide yogurt i min chokolade og sådan, men jeg skulle da lige prøve det.. og godt jeg gjorde det! :-)

For tiden bor jeg i Canbarra i området Gungahlin. De har en frozen yogurt shop i denne del af byen… så det er ikke små mængder jeg får spist her.. ;-) Jeg mødes ofte med andre au pair piger og som snack på gåture er det ofte vi snupper en frozen yogurt.

Det jeg synes er positivt ved frozen yogurt bortset fra at det er super lækkert og smager rigtig godt er, at det ikke er lige så kaloriefyldt som almindelig flødeis er. Så jeg personligt får ikke så dårlig samvittighed af at spise det. Det kommer selvfølgelig også an på det topping du vælger og hvor meget af det du tager på. Vælger du nogle af de sundere varianter og frugtstykker mindsker du kalorieindholdet, mens det øges ved at vælge sukkerfyldt topping. Men uanset hvad så synes jeg det er super lækkert og så længe man kan beherske sig størstedelen af gangene og ikke spiser det hver dag, kan jeg ikke se hvad skade det gør! ;-)

Et lille udvalg af de variationer jeg har smagt på det sidste.

IMG_1084IMG_1495IMG_1515

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdags outfit