Things in my everyday life

Sometimes I hate him, but deep down I love him to the moon and back.

IMG_6102

Jeg har en skøn lillebror, som jeg til tider elsker helt op til månen og tilbage igen, mens jeg til andre tider nærmest hader ham… Jeg tror det er sådan de fleste søskendeforhold er. Fordi selvom jeg nogen gange er så inderligt sur og irriteret på ham, så ved jeg jo godt at han betyder alverden. Han er en vigtig del af mit liv og jeg savner ham så meget mens jeg er væk. Jeg ved at han altid er der for mig og jeg vil også altid være der for ham. Søskende er en fantastisk ting – jeg ville bestemt ikke være foruden. Jeg er så glad for at jeg har ham! Det bliver så godt at se ham igen og kunne give ham et kæmpe knus.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Translation: I have a fantastic littlebrother, who I mostly love all the way to the moon and back, but sometimes I really hate him. I think that’s how most sibling relationship is. Because even though I sometimes am so deeply angry and annoyed at him, I know that he means the world to me. He is a really important part of my life and I miss him so much while being away from him. I know he will always be there for me and I will always be there for him. Siblings is a fantastic thing – I couldn’t live without mine. So happy I have him in my life and in my family. I’m looking forward till the day I see ham again, so I can give him a huge hug. 

IMG_0754 IMG_1094 IMG_1145 IMG_1825 IMG_1907 IMG_2057 IMG_2774 IMG_5957 IMG_6081 IMG_6082
IMG_6155 IMG_6206 IMG_6255 IMG_0145

IMG_0615 IMG_7782 IMG_7843 IMG_7987

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Things in my everyday life