Rødkålssalat med æble, appelsin, parmasan og pinjekerner
Brug for lidt ny inspiration til frokosten eller tilbehør til aftensmaden, så se med her. Har denne gang være i køkkenet og lavet en lækker og let rødkålssalat. Den tager ikke mere end maks 10 minutter at lave og smager super skønt. Jeg spiser den gerne sammen med en stykke brød som frokost eller som tilbehør til kød til aftensmad.
Opskrifter giver cirka 2-3 portioner:
- 1/4 rødkålshoved
- 2 appelsiner
- 2 æbler
- 100 gram pinjekerner
- 2-3 spsk olivenolie
- ½ citron
- Salt
Skyl og skær rødkålshovedet i tynde strimler. Appelsin og æble skæres i tern og kommes i en skål sammen med rødkål. Pinjekerner ristes på en tør pande med lidt salt til de er lysebrune. Olivenolie og citronsaft kommes i skålen til rødkål, æble og appelsin og blandes godt. Pinjekernerne fordeles herover og salaten er nu klar til at blive spist.
Ingen kommentarer endnu